Menukaart / suggesties / menu's
Menukaart
Hoofdgerechten
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Ons menu
Fingerfood (als aperitief porties voor 2 personen - enkel in combinatie met hoofdgerecht verkrijgbaar)
Dag suggesties / Tijdelijk op de menu
Coquilles met fijne kruiden / tomatensalsa/ kruidenolie/ krokantjes : 21€
Carpaccio eendenborst filet met slaatje : 20€
Huis gemaakte wildkroketten met slaatje : 18€
huis gemaakte fazantkroketten met dipsausje : 18 €
Vis van de dag : Gebakken Vlaswijting / dillesaus/ aardappelpuree : 25€
Gebakken kabeljauwhaasje met boschampions/ pastinaakpuree/ aardappelpuree: 37€
Op vel gebakken kabeljauwhaas met tartaarsaus,
slaatje en friet : 36 €
Gebakken roggevleugel filet met butternutcrème/ beukenzwammetjes/ aardappelpuree : 28€
Gegratineerd Zeebrugs vispannetje Noordzeevis : 31€
Op vel en graat gebakken jonge tarbot/ salade / friet : 30€
Pasta linquini met pijlinktvis/ lichte tomatensaus: 26€
Herten filet pur met wildgarnituur, roomsaus en kroketten : 40€
Menu's
Ons menu
Menu's worden regelmatig aangepast naar seizoen en marktaanvoer ! Geen wijziging in menusamenstelling mogelijk !
Vlaamse vissoep
*******
Noordzeevis suggestie naar marktaanvoer van de Vlaamse vissers
Coquilles met fijne kruiden / tomatensalsa / kruidenolie/ krokantjes
***********
gebakken kabeljauwhaasje met boschampions/ pastinaakpuree/ aardappelpuree
**********
dagdessert : witte chocolade bûche met caramel -passievrucht
Wijnkaart
Ons menu
Wijnen van het huis
Glas 6,50 €
karaf 20 €
fles 28 €
glas 6,50 €
karaf 20 €
fles 28 €
glas 6,50 €
karaf 20 €
fles 28€
Champagne
glas 17 €
Cava
enkel per fles verkrijgbaar
Witte wijnen
Bourgogne
1/2 fles : 34 €
Loire
Elzas
Chardonnay
Oostenrijk
Italië
Portugal
Rosé wijn
Rode wijnen
Portugal en Spanje
Bourgogne
Côte du Rhone
Bordeaux
1/2 fles : 25 €
1/2 fles : 31 €


