Menukaart / suggesties / menu's
Menukaart
Hoofdgerechten
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Ons menu
Fingerfood (als aperitief porties voor 2 personen - enkel in combinatie met hoofdgerecht verkrijgbaar)
Dag suggesties / Tijdelijk op de menu
Goujonettes van zeetong met slaatje en tartaarsaus : 18€
Asperge-garnaalkroketten met slaatje : 21€
Langoustinebeignets met tomatensalsa en dipsaus: 18€
Asperges AAA Vlaamse wijze : 18€
Asperges AAA gerookte zalm - mousselinesaus : 22€
Asperges AAA gerookte paling -tomatensalsa -wasabi-mousseline : 28€
Vis van de dag : gebakken lotte met rode curry en rijst : 23€
Gebakken roggevleugel filet met botersaus , salade en friet: 29€
Tarbotfilet met lente groenten en champagnesaus, aardappelen: 46€
Gepofte Zeebrugse aardappel met gebakken langoustines: 35€
Asperges AAA met kabeljauw en langoustines- mousselinesaus - aardappelen : 35€
Asperges AAA met coquilles - aardappelen : 32€
Asperges AAA met gerookte zalm - mousselinesaus- aardappelen : 32€
Asperges AAA met gerookte paling - tomatensalsa -wasabi en mousselinesaus- aardappelen : 37€
Asperge-garnaal kroketten met slaatje en friet : 26€
Ribeye steak met peper- of championsaus, salade en friet : 30€
Menu's
Ons menu
Menu's worden regelmatig aangepast naar seizoen en marktaanvoer ! Geen wijziging in menusamenstelling mogelijk !
Vlaamse vissoep
*******
Noordzeevis suggestie naar marktaanvoer van de Vlaamse vissers
Langoustine beignets met tomatensalsa en dipsaus
**********
Kabeljauwhaasje met beurre blanc van witbier, prei en aardappelpuree
**********
dagdessert
Wijnkaart
Ons menu
Wijnen van het huis
Glas 6 €
karaf 19 €
fles 25 €
glas 6 €
karaf 19 €
fles 25 €
glas 6 €
karaf 19€
fles 25 €
glas 6,50 €
karaf 20 €
fles 26,50 €
Champagne
glas 16 €
Cava
enkel per fles verkrijgbaar
Witte wijnen
Bourgogne
1/2 fles : 34 €
Loire
Elzas
Chardonnay
Oostenrijk
Italië
Portugal
Rosé wijn
Rode wijnen
Portugal
Bourgogne
Languedoc
Bordeaux
1/2 fles : 25 €
1/2 fles : 31 €